• Verbouwing clubgebouw met nieuwe foto's (deel 9)

19 jul 2024
  • Maandag 10 juni 2024 is begonnen met de verbouwing van ons clubgebouw.

Het plafond is eruit gehaald en de houten achterwand verwijderd.

Verder moet nog een deel van de bar eruit gehaald worden en ook de entree krijgt een opknapbeurt.

Maandag 24 juni 2024 is er begonnen met het egaliseren van de vloer en is er gestart met de schilderwerkzaamheden.
    Inmiddels is de vloer klaar.

Het gaat voorspoedig met het moderniseren van ons clubgebouw. Vele (vrijwilligers)handen zijn bezig met schuren, schilderen, boren, timmeren, opruimen en wat er nog meer gedaan moet worden.

Natuurlijk is er ook tijd voor pauze na hard werken, koffie met wat lekkers staat standaard op tafel.

De "oude" bar krijgt steeds meer vorm, maar ook aan de nieuwe kleine bar wordt gewerkt.

Het clubgebouw kent u straks niet meer terug. Men is vollop bezig met de afwerking. Er is begonnen met het plaatsen van de plafondplaten, dat geeft meteen al een ander gezicht.

Het gaat de goede kant op dankzij:
    Sandra van Renswoude, Jan Stokx, Peter de Punder, Robbie Simson, Adrie Strijd, Jaap Kerkhove, Henk Jan Beuns, Rien van Dullemen, Leen Fontijne, Sjaak Schipper, Thijs Tolhoek, Robin Lock, Johan Hoogendam, Robbert Massop, Carolien Daniëls, Alex Daniëls.

Foto's: René van der Vliet
    Roxanne Moisson