Verslag GOES JO12-1 vs RCS JO12-1

Thuis tegen RCS de koploper in onze competitie. RCS heeft al met 6-3 van HVV’24  en 7-1 van Kapelle gewonnen. Een fysiek sterke ploeg maar ook voetballend. Ze hebben een goede veldbezetting, lopen goed en winnen ook veel duels. Toch proberen wij ook te voetballen en dat lukt ook. Kansen zijn er aan twee kanten. Maar ze gaan er nog niet in. RCS is verder in de ontwikkeling en weet te scoren. Dat lukt zo voor rust nog 2 keer. Dus gaan we rusten met een 0-3 achterstand. Wij gaan na rust proberen als eerste te scoren om de wedstrijd te breken. Helaas worden onze persoonlijke fouten afgestraft en weet RCS 2 x te scoren. Mooi is wel dat wij inzet blijven geven. RCS geeft wat minder druk en wij komen nu goed tot voetballen. Door het harde werken verdienen we toch de ere treffer. Volgens ons is de eindstand 1-5 maar daar is wat onduidelijkheid over. Op het digitale wedstrijdformulier wordt 1-6 ingevuld.