Verslag Kloetinge JO12-1 vs VV GOES JO12-1

Op een vroege zaterdagmorgen 14-09-2019 met de dauw nog op het grasveld, maar met een opkomend zonnetje spelen we onze 2e bekerwedstrijd wederom tegen een hoofdklasser. Op papier weer een sterkere tegenstander. We staan dan ook al heel snel op een 1-0 achterstand. Maar daarna herpakken wij en door onze werklust komt Kloetinge even niet aan voetballen toe. Er volgen een paar kansen voor ons, maar ze gaan er niet in. Kloetinge is de betere partij, voetballend weten ze elkaar goed te vinden. Ze lopen uit naar 3-0 maar dan weet Omar toch te scoren. We gaan rusten met 5-1 achterstand. Na de rust wordt er weer hard gewerkt. Maar halverwege loopt Kloetinge flink uit en vliegen de goals er achter elkaar in. Door een fout bij Kloetinge achterin rolt de bal achter hun eigen doelman. De eindstand is 10-2. We zijn klaar met de beker wedstrijden en dat is maar goed ook. Ondanks dat het leerzaam is, is spelen tegen teams die al langer met elkaar spelen en op hoger niveau voetballen nog niet voor ons team weggelegd. We zien als trainers staf dat de ploeg vooruitgang boekt en we kijken dan ook uit naar de competitie!