21 aug 2020
  • Halsteren - GOES  2 – 2 (1-0) Thomas de Rijke 1, Siebe Schets 1.
    GOES - HSV Hoek 1 – 3 (1-1) Huib van Hecke 1.
    Baronie - GOES    1 – 1 (0-1) Siebe Schets 1 (p).
    UNA - GOES         1 – 0 (0-0)     ------ (Francis Kabwe Manengela mist strafschop)

GOES speelde de vijfde oefenwedstrijd tegen “buurman” S.S.V. ’65 en kwam al vroeg op voorsprong, na een toegekende strafschop door scheidsrechter v.d. Ketterij (handsbal).
    Dit keer ging Hakan Basagac achter de bal staan en, hoewel keeper Luuk van Gilst de bal nog raakte, zorgde hij voor een 0-1 voorsprong (8’).
    Net na het half uur verdubbelde Amidu Tanko de voorsprong, na een “lange” één-twee combinatie over rechts, die hij fraai afwerkte (32’ 0-2).
    In de tweede helft “kabbelde” de wedstrijd verder, met als enig vermeldenswaardig feit de “uitsmijter “
    van Thomas de Rijke die een pass van Rico van Nielen afrondde (85’ 0-3).©
    Het elftal van GOES bestond voornamelijk uit de spelers die tegen UNA niet gespeeld hadden, aangevuld met aanvoerder Ruben Hollemans, die na 20 minuten uit voorzorg werd gewisseld.

Voordat GOES moet aantreden tegen Sportlust ’46, in de 1e kwalificatieronde van de TOTO-KNVB beker, speelt GOES de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding tegen hoofdklasser TAC ’90 uit Den Haag.
    Takdier boys-Amardeep Combinatie ’90 is opgericht op 9 november 1990.

In de, vroegtijdig afgebroken, competitie 2019-2020, in de 1e klasse B (West 2), stond TAC ’90 op de 2e plaats achter TOGB.