• Voorbeschouwing GOES zaterdag 1 vs Noormannen 1 (18-11-2021)

18 nov 2021
  • Kelderkraker!!

Kelderkraker,zo mogen we de wedstrijd a.s. zaterdag benoemen.Twee ploegen die het moeilijk hebben om de punten bij elkaar te voetballen en zodoende onderaan de ranglijst staan.

Oorzaken??

Wat GOES aangaat een mix van blessures en een jonge selectie wat tijd nodig heeft om tot wasdom te komen.Was vooraf ook ingecalculeerd maar een boel blessureleed geeft dan net het duwtje extra naar beneden.Echter niet getreurd,komen langzamerhand wat mensen terug,komt er ook wat keuze.

De tegenstander van vandaag zit qua resultaat in een bijna gelijke situatie,ook voor Noormannen is het lastig om in de punten te spelen.Doordeweekse inhaalpot tegen Nieuwdorp ging krap verloren.Voor Noormannen nu de weken van de waarheid,vandaag tegen GOES en volgende week Zaamslag thuis.In het vergelijk naar GOES zie je wel dat de nederlagen minder groot zijn,vooral tegen de betere clubs uit de competitie.

Onderin wordt het ondertussen reuzespannend,het gaatje naar plaats 10 momenteel 4 punten.Voor beide teams dus zaak om met winst deze speelronde af te sluiten.

Helaas vallen ook wij onder het coronaprotocol,wedstrijd dus zonder toeschouwers,voor de setting niet echte leuk.Het belang van de wedstrijd is wel helder.

Kortom een boel sportieve uitdagingen aanstaande

Spanning zal er zijn.

Wie houdt het hoofd meest koel??

Wedstrijdgegevens:
    Goes Zaterdag 1 – Noormannen