• Vrijwilligers gezocht!

    Voetbal kan alleen bestaan door vrijwilligers die week in week uit helpen bij een voetbalclub bij hen in de buurt. Onder andere scheidsrechters, trainers,  bestuurders, commissieleden, begeleiders, onderhoudsmedewerkers, coördinatoren, barmensen en stewards die zorgen dat we elk weekend kunnen genieten van deze prachtige sport.

    Het voortbestaan van een amateurvereniging valt of staat bij de inzet van zijn vrijwilligers. Gelukkig hebben we bij vv GOES een mooie club vrijwilligers. Want die maken uiteindelijk het verschil.

    Maar we hebben hulp nodig! We zijn dringend op zoek naar versterking. Niet iedereen is een barman, maar er zijn zoveel verschillende werkzaamheden bij vv GOES dat er vast wel iets is wat u aanspreekt.

    Tuurlijk wil je vrijwilligerswerk doen, want dat levert je namelijk heel veel op! Een goed gevoel, een prachtig netwerk, kennis en ervaring en, niet te vergeten, een hele mooie samenleving. Vind hier jouw vrijwilligerswerk! Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

    Bedankt namens vv GOES! Want de vereniging dat zijn wij samen!