VV GOES Jeugd krijgt Skills&Control trainingen

De JO12-1 van VV GOES heeft afgelopen najaar iedere maand een Skills&Control training gehad. Skills&Control is een particuliere voetbalschool, die o.a. clubclinics aanbiedt. Het krijgen van extra trainingen naast de standaard clubtrainingen zorgt ervoor dat de spelers extra aandacht krijgen op techniek, coördinatie en snelheid. De eerste training was op het Goese ‘strand’ Lima Beach. Op de blote voeten werden er coördinatie oefeningen gedaan. Na wat kaats- en vangoefeningen was het tijd voor een partijtje. En omdat we er toch waren zijn we ook gelijk maar gaan suppen.

De tweede training van Skills&Control zijn ze begonnen met de ladder waarbij ze diverse stapoefeningen moesten doen en ondertussen hoofdrekenen. De sommen werden door de trainer opgezegd. Het is best lastig om je te concentreren op een oefening en dan ook nog te hoofdrekenen! Verder kwam 1 tegen 1 en 2 tegen 2 aan bod. Balvaardigheidsoefeningen, slalom, richting en traptechniek.

Ook bij de derde en vierde training werd er getraind op snelheid, samenspel, coördinatie en traptechniek. Het waren waardevolle trainingen. VV GOES wil deze trainingen voor de gehele jeugdafdeling continueren. We hebben dan ook de ambitie om onze selectieteams naar een hoger niveau te tillen en alle teams veel speelplezier aan te reiken.

Lijkt het jou ook leuk om bij een ambitieuze jeugdvoetbalopleiding te spelen? Kom dan eens voor een proeftraining. Kijk op www.vvgoes.nl/trainingstijden-jeugd-vv-goes
voor de dagen en tijden. Geef vooraf even bericht aan jeugdcoordinator@vvgoes.nl