VV GOES JO12-1 mee met de 1e selectie naar Amsterdam

Zaterdag 8 februari begon vroeg voor de JO12-1 om 8.30 uur stond de competitie wedstrijd tegen Kloetinge op het programma. Helaas waren wij nog niet scherp genoeg. Niet dat wij de mindere partij waren. Maar Kloetinge maakte de kansen goed af. We hebben verloren met 5-2.

Na het douchen hadden we niet veel tijd want om 10.45 uur moesten wij ons melden op Het Schenge om met de spelersbus van VV GOES 1 mee te reizen naar Amsterdam voor de wedstrijd tegen de Ajax amateurs. Ons jeugdteam was door Ajax uitgenodigd voor een lunch en rondleiding op sportcomplex de toekomst. Onze tegenprestatie was om de ballenjongens voor de wedstrijd te verzorgen.

Bij aankomst werden wij keurig ontvangen en begeleid. Op de parkeerplaats zagen wij Dest, dus we konden gelijk een foto met hem maken. Na de lunch kwamen we Martinez, Alvarez en Varela ook nog tegen. Na het bezoek aan het trainingscomplex van de Ajax vrouwen stonden onze jongens in eens bij een auto die eigenlijk weg wilde rijden. Erik ten Hag deed zijn raampje open en iedereen kon een selfie met hem maken.

We hebben ook een kijkje genomen in de school van de toekomst. Jeugdtalenten krijgen hier tussen de trainingen door hun schoollessen. Verder zagen wij het trainingsveld van Ajax en hun gym/sportschool.

Toen was het tijd om aan de arbeid te gaan. Daar hoefden ze onze jongens niet veel voor uit te leggen. Ze hebben immers ruime ervaring als ballenjongens.
Na de wedstrijd hebben we nog wat gegeten in de kantine en toen was het weer tijd om te vertrekken met de bus richting Goes. We kunnen terug kijken op een leuke dag waarin de jongens heel dicht bij hun helden konden komen en er een hoop selfies met de profvoetballers van Ajax mee naar huis zijn gegaan.

foto1.jpg