VV GOES JO12-1 vs VV Kapelle JO12-1

Zaterdag 31 augustus 2019, na twee gewonnen oefenwedstrijden beginnen we vandaag aan de 1e bekerwedstrijd van het seizoen. We treffen VV Kapelle JO12-1 die hoofdklasse spelen. Dit is op papier al een sterkere tegenstander. We staan vanaf het begin direct onder druk. Maar we weten dit het 1e kwartier te controleren en we krijgen zelf ook een paar kansen. Maar Kapelle is beter in de combinaties en spelen zeer aanvallend. Na een 0-3 achterstand zien we dat onze jongens het even opgeven. Kapelle loopt uit naar een 0-9 voorsprong.
In de rust geven de trainers aanwijzingen wat er fout gaat en wat we in de 2
e helft anders moeten doen. We vergeten de achterstand en gaan opnieuw beginnen. We gaan goed van start, we staan beter en verdedigen beter en ook de opbouw aanvallend gaat beter. Iedereen doet zijn best en we scoren. Daarna scoren we nog een keer. Kapelle scoort de ‘2-1’ in de 2e helft. Lang lijkt het of we de 2e helft gaan winnen. Maar Kapelle scoort nog een keer. De eindstand is 2-11. Kapelle heeft verdiend gewonnen en is zeker een klasse beter. Maar wij hebben veel geleerd en de 2e helft inzet laten zien!