Wedstrijdverslag RCS JO12-1 - GOES JO12-1

Dit keer de uitwedstrijd tegen RCS. De eerste kansen in de wedstrijd zijn voor ons. RCS is een goede tegenstander. Toch zijn wij een tandje feller waardoor we meer balbezit hebben. We weten elkaar goed te vinden. Het samenspel gaat prima. Bij de opbouw hebben we balverlies en RCS straft dat af, 1-0 achter. Maar we blijven goed voetballen. Eigenlijk zijn wij dominant. Er komen ook kansen, maar ze gaan er niet in. RCS neemt snel een corner, eigenlijk te dicht bij de goal vinden wij. Een opkomende speler tikt hem goed binnen. Wij blijven door gaan en Leon schiet van ver goed en hoog over de keeper van RCS. Het is 2-1 bij rust.
In de 2
e helft zijn wij iets slordiger en minder dominant. RCS blijft ook goed voetballen maar komen moeilijk door onze verdediging. Ook in de 2e helft krijgen wij kansen, maar ook deze gaan er niet in.
Er wordt niet meer gescoord in de 2
e helft. Dus de eindstand is 2-1. De jongens zijn tevreden met hun spel en dat is zo mooi aan voetbal en in het bijzonder aan deze groep. Je hebt verloren, maar je beseft dat je goed voetbal speelt. We maken een enorme progressie. Aan het begin van de competitie speelden we thuis tegen RCS en verloren wij met 1-6. Dus wij gaan tevreden naar huis. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen HVV’24.